Tuin en park

Groen is gezond. Van groen word je blij! Lekker in het park wandelen, op een bankje in het zonnetje voor je uit mijmeren, buiten spelen, hutten bouwen, met water en modder kliederen, in bomen klimmen, ruiken en proeven van lekkere bloemen en geurige kruiden. Er is zoveel moois te beleven buiten.
Helaas zie je steeds meer beton, bestrating, of eenvormig groen, zonder kleur, geur of leven. Huizen worden groter en tuinen worden kleiner.
Juffie wil meer natuurlijk groen terugbrengen. Denk aan:

  • – uw tuin: een prachtig bloeiende tuin, waar de natuur een belangrijk onderdeel speelt.  Voordeel is dat u veel minder onderhoud heeft, en dier en plant zich ’thuis’ voelen. Ook voor kinderen is een natuurlijke tuin heel spannend te maken;
  • – tuinen bij verzorgingstehuizen met veel kleur en geur op aanraakhoogte, vergeten groente, paadjes om doorheen te rijden met de rolstoel, te verdwalen in een droomtuin;
  • – buurt(moes)tuinen, waar u buurtgenoten kunt ontmoeten, samen in de kleurrijke en geurrijke en eventueel ‘smulrijke’ tuin kunt werken en kinderen heerlijk kunnen spelen.
  • – natuurrijke parken, waar voor iedereen wat te beleven is.
  • – natuurlijke schoolpleinen en speelplaatsen, waar kinderen kunnen knoeien met zand en water, kunnen balanceren over boomstammen, klimmen in bomen en verstoppen in de struiken, én niet te vergeten: leren over de natuur. Kijk bij ‘Groene schoolpleinen’;

Ontwerp en aanleg samen met u

Natuurlijk maak ik al dat moois samen met u. In nauw overleg komen we tot een prachtig resultaat. Voor specifieke werkzaamheden werk ik samen met andere collega’s van Springzaad en Wilde Weelde.

Onderhoud

Niet alleen ontwerp ik, maar ik onderhoud uw groen ook graag. Daar zijn goede afspraken over te maken, van bijvoorbeeld twee keer per jaar tot elke week.