Speelnatuur

Kinderen spelen nauwelijks nog buiten, laat staan in een groene omgeving, waar ze hutten kunnen bouwen, met water en modder kliederen, in bomen klimmen, ruiken en proeven van lekkere bloemen en geurige kruiden.
Helaas zie je steeds meer beton, bestrating, of eenvormig groen, zonder kleur, geur of leven. Huizen worden groter en tuinen worden kleiner. Het beetje groen in de straat verdwijnt. Ouders zijn bang om hun kinderen alleen buiten te laten spelen.

Daarom wil Juffie meer groene plekken terugbrengen in de bebouwde omgeving, waar kinderen kunnen spelen. Groene schoolpleinen en speelplaatsen zijn daar ideaal voor.

Spelen op een groen schoolplein from Marjan Deurloo on Vimeo.

Ontwerp en aanleg samen met u

Natuurlijk maak ik al dat moois samen met u, met de school, met de gemeente, met de speeltuinvereniging of de camping. In nauw overleg en goede samenwerking komen we tot een prachtig resultaat. Voor specifieke werkzaamheden werk ik samen met andere collega’s van Springzaad en Wilde Weelde.

Onderhoud

Niet alleen ontwerp ik, maar ik onderhoud uw groen ook graag. Daar zijn goede afspraken over te maken, van bijvoorbeeld twee keer per jaar tot elke week.

 

Bewaren